Архів за 24.07.2014

Як засмагають у Новій Зеландії?

Як засмагають у Новій Зеландії?. здоровий спосіб життя, зсж, молодь, статистика

Агентство із популяризація здорового способу життя Нової Зеландії (HealthPromotionAgency) у 2014 році розпочало масову інформаційну кампанію, метою якої є розповсюдження знань про безпеку перебування на сонці. Основною цільовою аудиторією є молодь країни. Два основних інструменти кампанії включають розповсюдження інформації через сторінку у мережі Facebook, а також заходи, де молодим новозеландцям за допомогою ультрафіолетової камери демонструють як сонячні промені можуть пошкодити незахищену шкіру обличчя.

У ході даної кампанії Агентство також організувало дослідження ставлення молодих новозеландців до безпечної засмаги. В опитуванні взяло участь 234 респонденти, серед них участники масових заходів, а також відвідувачі сторінки у Facebook. Повна версія »

, , ,

Щастя і здоров’я. Як вони пов’язані?

Щастя і здоров’я. Як вони пов’язані?. алкоголь, діти, дослідження, емоції, здорове харчування, здоровий спосіб життя, охорона здоров'я

Знання про біологію емоцій можуть допомогти людям бути здоровими та жити довше. Кажуть, що щасливі люди менше хворіють. Як таке можливо і чому? На сьгодні, дослідники намагаються довести зв’язок між позитивними емоціями та гарним здоров’ям.

Наукові доробки вчених зазвичай розповідають про те, що негативні емоції завдають шкоду нашому організму. Серйозний, стійкий стрес може негативно вплинути на людський організм, пришвидшити розвиток серцево-судинних хвороб, призвести до діабету. У свою чергу, хронічна агресія або занепокоєння можуть порушити функцію серця, пришвидшити розвиток атеросклерозу, а також збільшити ризик інсульту. Повна версія »

, , , , , ,